Over ons

Bijna 100 jaar geleden verhuisde mijn overgrootvader Koenraad Seip met zijn gezin naar de Vaart Z.Z. in Nieuw Amsterdam. Hij startte daar een groentewinkel en verkocht tevens huishoudelijke spullen en turf. Bezorgen deed hij met zijn bakfiets. In 1932 schafte hij zijn eerste vrachtwagen aan. Zijn zoon Hendrik Seip begon met een groothandel in Aardappelen, Groenten en Fruit.

Jaren later namen mijn vader en oom de groothandel over en pasten zij de naam aan naar Fa gebr. Seip AGF Groothandel. In de jaren '90 runde ik samen met mijn vader het bedrijf. Mijn broer startte destijds zijn eigen transportbedrijf; hier komt de naam Seip Holland vandaan.

Toen ik stopte met het rijden op een vrachtwagen, ben ik begonnen met het verzamelen van vrachtwagen miniaturen. Deze passie heeft geleid tot deze webshop voor vrachtwagen schaalmodellen. Mijn grote trots is een replica van de vrachtwagen van mijn opa: een Mercedes LP 311 uit de vijftiger jaren. De kleuren en bedrukking zijn volledig origineel!

Tevens hebben we het dealerschap van WSI gekregen, al uw favoriete WSI modellen zijn bij ons te verkrijgen, mits voorradig. Ook nieuwe modellen zijn eenvoudig te reserveren! Zoekt u een specifiek model of heeft u een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen.