Privacy beleid

De privacy van onze klanten vinden we erg belangrijk. Zo gebruiken we onder andere geen cookies en versleutelen we uw wachtwoord.

1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.seipholland.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.
2) Toestemming
Door de informatie en de diensten op www.seipholland.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.
3) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van www.seipholland.nl, kunt u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@seipholland.nl.
4) Monitoren gedrag bezoeker
www.seipholland.nl maakt geen gebruik van technieken om bij te houden wie de website bezoekt. Dit is een van de manieren waarop we uw privacy waarborgen.
5) Opslaan van informatie
We slaan uw gegevens op in een met wachtwoord beveiligde database. Uw wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen, waardoor niemand, ook geen medewerkers met toegang tot de database, uw wachtwoord kan inzien. Wij slaan alleen gegevens op die essentieel zijn voor onze dienstverlening, zoals uw e-mailadres, adresgegevens en orderinformatie.